T.T.V. Tanaka

Afgelopen weekend vond het 50-jarig Jubileum plaats van TTV Tanaka! Talloze activiteiten stonden op het programma en de vereniging mocht ook verschillende giften ontvangen! Eén van die donaties is een elektronisch telbord, geschonken voor Anny van Rijckevorsel en Sophie Dijkers.

Dit scorebord is gedoneerd aan TTV Tanaka en zal voornamelijk worden gebruikt door Dames 1 dat na de zomer in de Eredivisie acteert. Met een digitaal telbord heeft men het voordeel dat de standen live worden doorgegeven en bijgehouden kunnen worden in TTapp. 

Dames 1 zal haar thuiswedstrijden op zaterdagmiddag (14.00 uur) gaan spelen. Mochten andere spelers of teams doordeweeks of tijdens competitieavonden gebruik willen maken als de dames hem niet nodig hebben, dan kan dat. Spreek dan één van de bestuursleden aan of stuur een mailtje naar Rob van Gogh (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).    

TTV Tanaka wil Anny en Sophie enorm bedanken voor hun mooie gift!

Over een kleine drie weken is het dan zover: dan bestaat onze vereniging 50 jaar! Speciaal daarvoor is er een jubileumweekend georganiseerd van 30 mei tot 1 juni. Al deze dagen staan vol met activiteiten en mag je daarom niet missen (voor het gehele programma, klik hier).

Op zaterdag 1 juni wordt er door alle leden en oud-leden feestelijk naar het jubileum gekeken. Overdag staat er een Jubileumtoernooi op het programma waaraan alle leden en oud-leden mee mogen doen! Aansluitend wordt er gezamenlijk gegeten door middel van onbeperkt friet eten, waarna het weekend wordt afgesloten met een feestavond onder leiding van DJ (en tevens oud-Tanakiaan) Stan Janssen.

Voor deze drie activiteiten dien je je echter op te geven! Op dit moment hebben zich al veel leden uit heden en verleden aangemeld, maar het kan uiteraard altijd beter! Nog niet ingeschreven? Klik dan meteen hier! 

Aankomende week zal Tanaka het decor zijn van de Duocup! Speciaal vanwege ons 50-jarig jubileum heeft de organisatie een heus eindtoernooi in het leven geroepen. Tussen 13 en 17 mei komen in totaal 83 duoteams naar Etten-Leur om de Duocup af te sluiten.

De afgelopen maanden is er al gestart met deze competitie. In november, januari, maart en nu dus mei hebben deze teams gestreden in de Duocup. Opzet van het toernooi is dat op doordeweekse avonden er op verschillende locaties in West-Brabant gespeeld wordt. De regels zijn nostalgisch: games tot de 21, servicebeurten wisselen na vijf opslagen en best of 3.

Zoals gezegd wordt deze jaargang speciaal afgesloten. Vanwege het gouden jubileum van Tanaka is er gekozen voor een vijfdaags eindtoernooi. De gehele week zullen de deelnemers naar Etten-Leur komen en vanaf 20.30 uur hun wedstrijden spelen, waarna er op de laatste speeldag gezamenlijk wordt vooruitgeblikt naar het jubileumweekend van 30 mei tot 1 juni.

De Duocup bestaat uit twee varianten. Bij de Remmerswaal Accountants Duocup wordt er per avond gespeeld tegen twee andere teams (twee tot vier enkelspelen en twee dubbels). De praktijk leert dat men dan rond 23.00 uur bezig is met spelen. Om ook de jeugdige deelnemers of de personen die de volgende dag weer vroeg op moeten is de Onora’s Duocup Light in het leven geroepen. Deze teams spelen op een avond tegen één team (twee enkelspelen en één dubbel). Zij zijn over het algemeen om 22.00 uur klaar.

Uiteraard is iedereen van harte welkom tijdens deze avonden komende week!

LET OP: Door het eindtoernooi van de Duocup zijn er wijzigingen in de vrijspeelavonden en trainingen. Op maandag 13 mei vervalt daarom de training van de A-selectie. De trainingen op dinsdag 14 en donderdag 16 mei worden een halfuur vervroegd en vinden dus plaats tussen 18.30 en 19.30 uur.

Ook zijn er veranderingen in het vrijspelen. De vrijspeelavond van maandag 13 mei gaat niet door! Daarentegen is er wel de mogelijk om te vrijspelen op vrijdag 17 mei tussen 18.30 en 19.30 uur.   

Beste leden en ouders van leden,

Tijdens de meivakantie (20 april t/m 6 mei) komen alle trainingen en de vrijspeelavond op vrijdag te vervallen. Deze week toch een balletje willen slaan? Op maandag 29 april en de woensdagen 24 april en 1 mei is de zaal voor alle leden vanaf 19.00 uur geopend voor vrijspelen. Vervolgens is vanaf maandag 6 mei alles weer als vanouds.