T.T.V. Tanaka

Wat is FunMatch?
Een spel waarbij gedurende de competitie wekelijks percentagepunten kunt vergaren met je eigen samengestelde team. Het uiteindelijke doel is de FunMatch Wisselbeker winnen. Ieder lid van Tanaka mag één of meerdere keren een FunMatch team inschrijven.

Samenstelling team
Geef je team een ludieke naam.
Het team bestaat uit 5 spelers, 3 vaste en 2 reserve. Ieder teamspeler is een NTTB competitiespeler van Tanaka. Dat kan een jeugd- of seniorspeler zijn. Je mag maar 1 speler uit hetzelfde competitie team selecteren. Raadpleeg de teamindeling op de website om je team samen te stellen.

Percentageberekening
Een speler in je team levert i.p.v. een punt per gewonnen wedstrijd een percentage op. Wint de speler alle enkel wedstrijden dan speelt deze 100%. Wint iedere speler(totaal 3 spelers) alle enkel wedstrijden dan heeft iedere speler 100% gespeeld. Het gemiddelde van de 3 spelers is je resultaat van de speelronde. Het gemiddelde van alle speelrondes samen is de einduitslag. Een speler kan alleen in het eigen competitieteam percentages voor je winnen. Neemt een vaste speler aan de competitieronde niet deel dan telt de percentage van de 1e reserve. Mocht deze ook niet spelen, telt de percentage van de 2e reserve. Doen er 2 vaste spelers niet mee aan een competitieronde, tellen de percentages van beide reservespelers mee. Het team speelt de gehele competitie(10 ronden) in deze samenstelling.

Voorbeeld. Speler 1 wint 1 van 2 wedstrijden(1 tegenstander valt uit met een blessure), Speler 2 wint 3 wedstrijden en Speler 3 wint geen enkele wedstrijd. Dus Speler 1 = 50%, Speler 2 = 100% en Speler 3 = 0%, Voor het team is dat gemiddeld 50%.

Ook kun je  de joker inzetten. Met de joker verdubbel je het percentage van een competitieweekend, dus maximaal 200 procent in de betreffende speelronde. De joker kun je 1 keer toepassen en meld je woensdag voorafgaand aan de competitie ronde bij de wedstrijdleiding.

Inzet
FunMatch start op vrijdag 31 januari gelijk met de allereerste wedstrijden van de competitie, betekent dat je team uiterlijk 31 januari om 20:00 uur in het bezit moet zijn van de organisatie. Op 26 april is de einduitslag bekend.
Kosten bedragen slechts € 3,- , wat mede een onderdeel is van het prijzengeld.

Voorbeeld van inschrijving
Team: Het beste Clubke

  • Speler 1 : Senior naam A uit Tanaka 1
  • Speler 2 : Jeugd naam B uit Jeugd Tanaka 4
  • Speler 3 : Jeugd naam C uit Jeugd Tanaka 2
  • Reserve 1 : Senior naam D uit Tanaka 2
  • Reserve2: Senior naam E uit Tanaka 5

Meedoen
Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stuur een e-mailbericht aan Hans Jansen, met de naam van je team en de 3 vaste en 2 reservespelers. De financiële bijdrage wordt later bij je geïnd. Je kan de FunMatch competitie op de website volgen. Ook krijg je iedere zondag na een competitiewedstrijd de tussenstand via je emailadres door.