T.T.V. Tanaka

Zoals iedereen al weet viert onze vereniging op 30 mei dit jaar haar 50e verjaardag! Natuurlijk willen we deze mijlpaal niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en is de Jubileumcommissie druk bezig met de voorbereidingen. Om alle festiviteiten te bekostigen zijn er meerdere initiatieven op touw gezet om van dit jubileum een onvergetelijk feest te maken!

Eén van deze acties is de Oranjemarkt op zaterdag 27 april. De Jubileumcommissie is al enkele weken bezig om spullen in te zamelen om die tijdens de Oranjemarkt in Etten-Leur op Koningsdag te gaan verkopen. Deze dag worden al deze spullen aan de man gebracht en hopelijk verkocht. Het volledige bedrag gaat richting het jubileum!

De Jubileumcommissie is nu op zoek naar iedereen die thuis op zolder nog oude spullen heeft liggen waar hij of zij niks mee doet. Men kan tot dinsdag 23 april deze spullen doneren. Tevens is de Jubileumcommissie op zoek naar personen die tijdens deze dag graag mee willen helpen bij de Tanaka-kraam. 

Heb je nog spullen die de Jubileumcommissie op de Oranjemarkt mag verkopen voor het jubileum of wil je zelf graag je steentje bijdragen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek één van de commissieleden aan!