T.T.V. Tanaka

Gisteren vonden in Den Bosch de finales van de NJM plaats bij het plaatselijke Never Despair. Namens Tanaka namen Naomi, Rune, Mats en Ruben deel, waarbij zij verschillende resultaten hebben geboekt. 

Rune en Ruben hadden allebei hun poule gewonnen met nul verliespartijen! Hiermee plaatsten ze zich dan ook direct voor de landelijke voorrondes. Ruben wist hierna tegen de nummer 1 uit de andere poule Kadetten te winnen, waardoor hij met eremetaal terug naar huis ging. Ook Rune mocht een finale spelen, maar verloor deze met 3-1 van Seppe van Beurden. Een prima tweede plaats was het gevolg, maar ook een prima voorbereiding voor volgende week. Dan speelt hij namelijk zijn eerste internationale toernooi in het Belgische Namen.

Mats wist helaas niet genoeg wedstrijden te winnen om kans te maken op de nationale ronde, maar speelde toch zeer verdienstelijk. Bij de meisjes speelde Naomi mee namens ons. Ze werd vijfde in haar poule, wat volledig in de loop der verwachting was. Haar tegenstanders kwamen namelijk uit hogere klasses, waardoor dit een prima resultaat is. Ook Naomi mag met deze prestatie door naar de landelijke rondes!

Goed bezig geweest, alle vier!