T.T.V. Tanaka

Morgen 9 november speelt Dames 1 haar laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie van deze seizoenshelft! Om 17.00 uur wordt er begonnen aan de wedstrijd tegen AnytimeFitness/Westa 1 uit Wessem. De dames hopen de eerste seizoenshelft goed af te sluiten tegen de huidige nummer vier van de ranglijst. 

Laatste thuiswedstrijd van 2019
Dames 1 bevindt zich momenteel in een soort niemandsland. Twee speelronden geleden werd de eerste overwinning geboekt tegen hekkensluiter Vriendenschaar, waardoor ook direct een gat werd geslagen. Maar wanneer het team naar boven kijkt, ziet het een verschil van tien punten met de nummer zes SKF. Naar alle waarschijnlijkheid zal de huidige voorlaatste plaats dus het meest reële uitgangspunt zijn, al blijft de bal natuurlijk rond. 

Tegenstander
AnytimeFitness/Westa 1 bezet zoals bekend momenteel de vierde plek met 17 punten, evenveel als nummers vijf en zes Scylla en SKF. Gezien het feit dat nummer drie VTV 26 punten heeft, is de strijd tussen deze drie teams voor een plek in de latere kampioenspoule nu al losgebarsten. Westa lijkt echter sterker te zijn dan SKF gezien de eerdere 1-5 overwinning. Scylla is meer aan hen gewaagd, enkele weken geleden werd er met 3-3 gelijkgespeeld. Als we naar het team van de Limburgers kijken vallen meerdere dingen op. Met Li Nan Sun en Anna Peters (beide 67%) heeft het twee sterke vrouwen in de gelederen. Tel daarbij de prima percentages van Karlijn van Lierop (42%) en Emma van der Zanden (40%) bij op en je hebt een zeer aardige ploeg. In dit team speelt bovendien een bekende in tafeltenissend West-Brabant. Kelly van Zon draagt dit seizoen in de Eredivisie namelijk het shirt van Westa. 

Live
Onze dames hopen op veel publiek en kunnen uw steun goed gebruiken! Wilt u deze wedstrijd komen bekijken? Dat kan! De wedstrijd van Dames 1 is live te aanschouwen in de Tanakahal. Om 17.00 uur start deze wedstrijd.

TTV Tanaka
Van Genkstraat 20
4871 XA Etten-Leur