T.T.V. Tanaka

Vandaag vond in Made het traditionele Die Meede toernooi plaats. Namens Tanaka deden bij de jeugd Rune, Mika en Sebastian mee, terwijl Erik en Johan deelnamen bij de senioren. Ook Rob had zich opgegeven, maar moest helaas verstek laten gaan met een blessure.

Bij de jeugd werden Mika, Sebastian en Rune in de voorrondes respectievelijk 5e, 4e en 2e. Hierdoor stootte alleen Rune door naar de knock-outfase en sloeg zich daar met verve doorheen. Hij kwam hierin zijn dubbelpartner Tobias tegen, die Rune na een zware partij wist te winnen. Hierna lonkte de finale, die ook werd gewonnen! Rune versloeg zijn tegenstander met 3-0.

Erik en Johan moesten in een zware poule spelen. Voor Erik bleek de poulefase ook direct het eindstation, terwijl Johan zich opwerkte tot de finale. Helaas moes hij in de eindstrijd gewonnen geven aan Jeroen de Heijde. 

Tijdens de dubbel bleek dat Erik niet zijn dag had. Net als in enkel werd hij met de dubbel ook uitgeschakeld in de poulefase. Johan, door de afwezigheid van Rob dubbelend met Jannes van Bragt, bereikte uiteindelijk de halve finale.

Mika en Sebastian bleken erg succesvol als dubbelpaar. Ze begonnen met een wedstrijd tegen Rune en Tobias, die ze met 3-0 wisten te winnen. Rune wist hier de poule niet door te komen, maar Mika en Sebastian werd pas in de finale een halt toegeroepen. Toch behaalden zij een mooie tweede plaats.