Afdrukken

Op 30 mei 2019 bestaat Tanaka precies 50 jaar! Omdat de vereniging dit jubileum niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan, is er speciaal voor deze gelegenheid een zogenaamde Jubileumcommissie in het leven geroepen. Deze commissie is sinds enige tijd bezig met het voorbereiden op deze gouden verjaardag. 

Om alle activiteiten rondom deze datum te kunnen organiseren, is de JC actief bezig met het ophalen van geld om deze financieren. De commissie is nu met een nieuw idee gekomen om de jubileumkas te spekken. Vanaf dit moment is het mogelijk om bij de bar speciale waterflessen aan te schaffen. De gehele opbrengst, €1,30, zal volledig ten goede komen aan het 50-jarig jubileum! Zo kan men zijn dorst verfrissend lessen en bouwt de commissie niet een appeltje, maar een flesje voor de dorst op voor mei 2019.

Buiten de waterflessen is de Jubileumcommissie ook bezig met andere activiteiten om de financiën voor elkaar te krijgen. Sinds de zomer staat er op de bar een collectebus, waar natuurlijk in gedoneerd mag worden. Ook iedere fooi die eventueel gegeven wordt bij het afrekenen van barbriefjes gaat rechtstreeks de bus in. Alvast bedankt voor uw bijdrage!