T.T.V. Tanaka

Volgend jaar bestaat onze mooie tafeltennisvereniging Tanaka 50 jaar. Om er voor te zorgen dat we hier een spetterend weekend van kunnen maken zullen wij als commissie verschillende acties gaan opstarten. We hopen natuurlijk dat jullie hier net zo enthousiast over zijn als wij en ons in grote aantallen zullen steunen.

Fotocookiejarmovie

Voor de maanden november en december:
Ook geen inspiratie wat je moet geven aan je oma, moeder, broer, zus, vriendin, opa? Met deze cookie in a jar zit je altijd goed! Een leuke pot waar je heerlijke chocolat chip koekjes mee kunt maken. De pot word leuk ingepakt met een kleine beschrijving er bij. De gehele opbrengst zal naar de jubileum commissie gaan zodat we voor iedereen een super jubileum kunnen organiseren.

De pot is te koop voor €5 en kun je bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij een van de commissie leden(Rob Verschuren, Dave Wolbertus, Corinda van Geloof, Margot van Dijk, Kim van den Berg, Marco Noordam, Mari Aartsen, Ton Groeneveld, Hans Jansen).